Skip to content

Paardensportvereniging Koningin Emma presenteert: De Ruiteravond 2018!

3 januari 20182 minute read

Wassenaar – Zaterdag 13 januari organiseert Paardensportvereniging weer haar jaarlijkse ruiteravond in het Adelbert College in Wassenaar. Een feestavond voor haar leden, maar ook voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Op deze avond worden er onder andere de prijzen uitgereikt voor de Ruiter van het Jaar en de Jeugdruiter van het Jaar en houden de jeugdleden een presentatie over wat ze het afgelopen jaar hebben gedaan in de paardensport.

Het hoofdnummer van de avond is natuurlijk een optreden van de toneelgroep van de vereniging. Dit jaar speelt de toneelgroep het stuk “Hotel Te Koop.” van Henk Roede. Een komisch stuk dat gaat over een ouder stel dat hun kleine hotelletje in de bossen wil verkopen, om daarna van hun pensioen te kunnen genieten. De laatste jaren hebben ze echter niet zoveel energie en geld meer in het hotel gestoken en het is nog maar de vraag of het personeel het werk helemaal aan kan. Toch wordt alles op alles gezet om een goede indruk te maken aan een potentiele koper, wat voor hilarische taferelen zorgt.

Aansluitend kunnen de gasten genieten van een gezellige avond onder het genot van een drankje en met muziek van DJ Alfons Belt. Ook is dan de prijsuitreiking van de loterij waarin ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen zijn. Loten zijn te koop bij de jeugdleden en voor aanvang va de avond aan de deur.

De ruiteravond is toegankelijk voor iedereen.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en de avond zal om 20.00 uur door onze nieuwe voorzitter John Paul Didden worden geopend

Entree kost €10 euro, en voor leden €7,50.

Heeft u zin in een gezellige avond met toneel en muziek? Kom dan op 13 januari naar de Ruiteravond van de Paardensportvereniging Koningin Emma in het Adelbert College in Wassenaar.

Tags

Koningin EmmaRuiteravondWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top