Skip to content

Frits Katee in Boerderij Meijendel ten bate van Hospice WassenaarW

5 januari 20182 minute read

Wassenaar – Op vrijdag 19 januari a.s. organiseert Pannenkoekenboerderij Meijendel een jazz avond, waarbij Frits Katee met zijn band en zangeres zullen optreden.
De opbrengsten van deze avond zijn geheel bestemd voor Hospice Wassenaar.

Exploitant van Boerderij Meijendel Cees-Jan Bouman legt uit waarom hij de avond organiseert:‘ Ik las dat het hospice in Wassenaar draait op de hulp van vrijwilligers en het voor het overgrote deel moet hebben van donaties. Daar willen wij als Boerderij Meijendel graag een steentje aan bijdragen. Mijn gedachte is dat als iedereen eens wat meer om zich heen zou kijken om te zien wat je nog voor anderen kunt doen, de wereld er een stuk beter uit zou zien. Het hospice is een geweldige organisatie. Er hangt een heel bijzondere, warme sfeer. Dit merkte ik toen ik er binnenliep om te praten over de jazz avond’.

De jazz avond in Boerderij Meijendel begint om 19.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Er kunnen 150 mensen in de zaal. ‘ En vol is helaas vol’, zegt Cees-Jan. ‘ Met 150 mensen kunnen we tenminste nog wat bewegen en bij de muziek van Frits Katee wil je graag meebewegen! Frits vindt het overigens prima als er mensen mee jammen’.

Buiten de kaartverkoop is ook de totale horeca opbrengst van de avond bestemd voor het hospice.

Wie er op 19 januari a.s. graag bij wil zijn kan zich aanmelden door € 15,= p.p. over te maken naar bankrekeningnummer NL11RABO0366150510 , ten name van Stichting Vrienden van Hospice Wassenaar onder vermelding van ‘ Jazz avond 19 januari Boerderij Meijendel’.

Tags

Frits KateeHospiceWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top