Skip to content

Big Band Conservatorium Den Haag treedt op bij PJPJ Voorschoten op 27 januari

12 januari 201853 second read

Wassenaar – Wegens groot succes de afgelopen jaren treedt op 27 januari 2018 de Big Band van het Koninklijk Conservatorium Den Haag opnieuw op bij Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten in de Grote Zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.De Big Band bestaat uit gevorderde (inter)nationale studenten van de jazzafdeling van het Conservatorium en is daardoor een afspiegeling van de toekomstige jazztop. De band staat ook dit keer weer onder de bezielende leiding van dirigent John Ruocco, klarinettist en saxofonist van Amerikaanse afkomst.De Big Band met vijf saxofoons, vier trombones, vier trompetten en ritmesectie is nationaal en internationaal bekend, onder andere door optreden bij North Sea Jazz Festival. Het jazzconcert bestaat uit twee sets. Voor de pauze een optredens van een combo uit de Big Band en na de pauze de hele Big Band. Een jazzconcert om niet te missen. Voor jong en oud in Voorschoten en omstreken.

Entree is 5 euro. Donateurs en kinderen onder de 18 jaar gratis. Meer over PJPJ is te vinden op www.pjpj.nl/agenda

Tags

PJPJVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top