Skip to content

Raad van State geeft Lokaal Wassenaar! op alle punten gelijk

12 januari 201847 second read

Wassenaar – Lokaal Wassenaar! mag haar naam gewoon blijven gebruiken van de Raad van State. Dhr. Paulides had namens DLW bij de Raad van State beroep aangetekend tegen de inschrijving van Lokaal Wassenaar! in het kiesregister. Onder andere zou de naam Lokaal Wassenaar! verwarrend zijn voor de kiezer omdat er geen onderscheid zou zijn met andere lokale partijen door het gebruik van het woord Lokaal. Ook zou het uitroepteken niet zijn toegestaan. De Raad van State deed binnen 10 minuten al uitspraak en verklaarde het beroep van DLW op alle aangevoerde punten ongegrond.

Lokaal Wassenaar! had deze uitspraak op basis van eerdere uitspraken van de Raad van State verwacht en betreurt het dat er door dhr. Paulides zoveel nodeloze tijd (en geld) van gemeenteambtenaren, Kiesraad en Raad van State is verbruikt voor een zaak die bij voorbaat kansloos was.
Lokaal Wassenaar! gaat met nog meer vertrouwen de komende verkiezingen tegemoet.

Namens het bestuur van Lokaal Wassenaar!
Henk de Vries

Tags

Lokaal WassenaarPaulidesWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top