Skip to content

‘Gaudi Strijkkwartet’ in Kasteel Oud Wassenaar

13 januari 201835 second read

Wassenaar – Zondag 21 januari geeft het ‘Gaudi Strijkkwartet’ een concert in Kasteel Oud Wassenaar. Aanvang: 11.00 uur. Kaarten à 20,- euro aan de zaal verkrijgbaar. Kinderen t/m 12 jaar: gratis.

Het strijkkwartet is volgens velen de allermooiste vorm van kamermuziek en dan uitgevoerd door het beroemde ‘Gaudi Strijkkwartet’…. !! Vòòr de pauze speelt het kwartet eerst een vrolijk Divertimento van Mozart en dan het weemoedige kwartet van Mendelssohn, opus 13. Na de pauze volgt het hoogte punt van het concert: Het ‘Rosamunde’ kwartet van Schubert. Het schitterende, droefgeestige, andante bevat één van de mooiste melodieën uit de hele klassieke muziek. Een uitgelezen kans dus voor de Wassenaarse liefhebbers van de romantische kamermuziek !

Reserveren: Deka Wielenga d.k.wielenga@casema.nl, 070 5118374.

Tags

StrijkkwartetWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top