Skip to content

Feestelijke muziekavond met De Règâhs in Theater Warenar

17 januari 20182 minute read

Wassenaar – De Haagse muziekgroep De Règâhs bestaat 10 jaar en viert dat op zaterdag 27 januari in Theater Warenar. Het wordt een feestelijke avond met geniale gitaarmuziek en veel Haagse humor. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

De Haagse flamingogroep De Règâhs is wereldberoemd in Den Haag en verovert ook steeds meer de harten van de mensen daarbuiten. Het unieke van De Règâhs zit ‘m in de combinatie van flamenco, pop, rock en wereldmuziek met traditioneel Haagse liedjesteksten vol humor. Tijdens de theatershows vertellen De Règâhs in woorden en muziek een eigen verhaal. Werkelijkheid en fictie lopen moeiteloos door elkaar en er valt voor de goede verstaander heel wat te lachen.

Het begon ooit als grap. Flamenco gitarist en Hagenees Johan Frauenfelder hertaalde twee Spaanse liedjes naar het Haags, bracht ze als dubbelsingle op de markt en ging nietsvermoedend op vakantie naar Spanje. Eenmaal terug wist hij niet wat hem overkwam. De pers, radio, televisie waaronder DWDD en TV West, iedereen wilde weten waar die Règâhs ineens vandaan kwamen.

In ’10 jaar de Règâhs’ blikt de groep terug in de tijd. Vol zelfspot en Haagse humor nemen zij zichzelf en de hele wereld op de Haagse hak. Er valt natuurlijk weer veel te lachen maar het zal niemand ontgaan dat er ook heel gevoelig en vakkundig gemusiceerd wordt.

Kaartverkoop
U kunt genieten van De Règâhs op zaterdag 27 januari in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Tags

De RègâhsWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top