Skip to content

Voedselbank Wassenaar neemt afscheid van Ben Bellekom

17 januari 201845 second read

Wassenaar – Tijdens het jaarlijkse diner voor de vrijwilligers, nam het bestuur van de stichting Voedselbank Wassenaar afscheid van de vrijwilliger met de meeste dienstjaren. In haar toespraak sprak voorzitter Gina van Kesteren haar grote dank uit voor de ruim 20 jaar dat Ben Bellekom voor de huidige voedselbank en zijn voorloper actief is geweest. Ook zijn afscheid nemende partner Lianne Kastner, ook met ruim 10 jaar vrijwillige inzet, werd in het dankwoord betrokken. Beiden ontvingen voor hun wekelijkse werkzaamheden een kadocheque.

Tijdens het etentje bij WEI vertelde de voorzitter dat zij vanwege het aanvaarden van een functie als diaken bij de Messiaskerk in juni haar functie zal neerleggen en dat zij zal worden opgevolgd door vice-voorzitter Meta Karelse.

Laatstgenoemde heeft zich recentelijk, samen met de vrijwilligers Jan en Maatje van Leeuwen, verdienstelijk gemaakt met de DE-puntenactie. Maar liefst 402.422 punten werden door hen geteld, welke oogst naar verwachting goed is voor ongeveer 700 pakken koffie.

Tags

Ben BellekomVoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top