Skip to content

Verkiezingsdebat op woensdag 7 maart in Warenar

20 januari 201854 second read

Wassenaar – Op woensdagavond 7 maart van 20 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) organiseert Ondernemend Wassenaar een groot verkiezingsdebat in de Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar. Men wil dan de lijsttrekkers van de acht politieke partijen die op 21 maart aan de gemeenteraadsverkiezingen meedoen, met elkaar de degens laten kruisen over de lokale economie onder leiding van Martijn de Greve, bekend van het politieke praatprogramma WNL Haagse Lobby op NPO Radio. Martijn die in Wassenaar is opgegroeid, is in de afgelopen jaren ook bij andere bijeenkomsten in het dorp als gespreksleider opgetreden.

Vooraf zullen door het bestuur van Ondernemend Wassenaar na bestudering van de verkiezingsprogramma’s een aantal prikkelende vragen en stellingen worden opgesteld, maar er is ook voldoende ruimte voor interactie met de aanwezigen in de zaal. En na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar verder te discussiëren en standpunten uit te wisselen. Het ‘ondernemersdebat’ was in 2014 een groot succes en ook dit keer rekent Ondernemend Wassenaar weer op veel belangstelling.

Wilt u het debat bijwonen? Stuur dan een email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl.

Tags

DebatGemeenteraadsverkiezingenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top