Skip to content

Kandidaten Lokaal Wassenaar! : Betrokken en Deskundig

23 januari 20182 minute read

Wassenaar – Op 18 januari koos Lokaal Wassenaar! haar kandidaat raadsleden tijdens een zeer goed bezochte ledenvergadering. De 14 zijn in volgorde op de kandidatenlijst : Bert Ooms (lijsttrekker), Bart Boon, Inge Zweerts de Jong, Fred Wijn, Maria Bellekom-Vogels, Ellen Klaver, Ingrid Pauli, Boet Derks, Dorine Nieuwzwaag, Juliette Nijhof, Michiel de Ruiter, Pascale Toth, Philip Leembruggen en Henk Groenendijk.

Het is een goede mix: 50% man/vrouw en meer dan de helft met ruime ervaring. Allen zijn goed bekend in en met het Wassenaarse en hebben de noodzakelijke deskundigheid. De kandidaten gaan er in de komende campagne hard aan werken om bij de verkiezingen zoveel mogelijk zetels binnen te halen. Dat is van groot belang voor Wassenaar en haar inwoners. Een krachtige lokale partij zal het verschil maken. Geen nieuwkomer, maar het resultaat van het samenvoegen van twee ervaren bestaande lokale partijen: Wat Wassenaar Wil en Passie voor Wassenaar. Samen zijn die nu al de grootste fractie in de raad. Laten we dat zo houden!

Lokaal Wassenaar! voelt zich bestuursverantwoordelijk en wil daarom met andere partijen samenwerken in een nieuw te vormen college. Dat is in het belang van alle Wassenaarders. Ons mooie dorp heeft een krachtig en deskundig bestuur nodig voor alles wat op ons afkomt. Lokaal Wassenaar! wil daaraan met goede raadsleden en wethouder(s) een substantiele bijdrage leveren. Het is aan u om dat met uw stem mogelijk te maken.

Bestuur van Lokaal Wassenaar!
John May

Lokaal Wassenaar! is DE nieuwe lokale partij voor alle Wassenaarders. Wat Wassenaar Wil en Passie voor Wassenaar hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Lokaal Wassenaar!
DE lokale partij voor een zelfstandig Wassenaar!

Tags

GemeenteraadsverkiezingenLokaal WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top