Skip to content

CDA benadrukt in de 3de estafette het belang van sport

29 januari 20182 minute read

Wassenaar – Het CDA Wassenaar organiseert een zesweekse estafette waarin wekelijks één thema centraal staat. Deze week staat in het teken van de sport. We gaan tijdens deze week niet alleen praten met bestuurders van sportclubs, maar ook onze Wassenaarse sporters aanmoedigen en vanzelfsprekend ook zelf samen te sporten. Lijsttrekker Schokker: “het is belangrijk om als gemeente binnen Wassenaar goede randvoorwaarden te creëren om sporten en bewegen zo optimaal mogelijk te maken”.

Bootcamp
Zaterdagochtend 3 februari gaan de CDA’ers samen de duinen in voor een Bootcamp. We starten om 8.45 uur op de parkeerplaats tegenover Hotel Duinoord. Wil je mee doen aan deze bootcamp en sporten met de CDA’ers, dan ben je van harte welkom. De bootcamp is geschikt voor alle leeftijden. De sessie staat onder leiding van Koen Gijsbers & Marnix van Rij. Koen Gijsbers is oud-Generaal en oud-nederlands kampioen 400 meter en nog veel meer. Hij heeft ook op het Adelbert College gezeten. Marnix van Rij is oud-wethouder van Wassenaar en senator voor het CDA. Wil je meedoen: graag van tevoren aanmelden via de mail: reverard@casema.nl

Sporthalgebruikers
Vanzelfsprekend gaan we ook langs bij de sportclubs die gebruik maken van de sporthal. Wassenaar is een dorp dat we met elkaar willen koesteren. Toch zijn er ook enkele flinke verbeteringen noodzakelijk. Dat geldt voor onder meer sporthal de Schulpwei. Het CDA is bereid om hierin te investeren en hier de komende periode geld voor vrij te maken. We willen hiervoor natuurlijk wel graag weten van de clubs wat zij de komende periode denken nodig te hebben voor onze sportende dorpsgenoten.

CDA-supporters
We gaan eerder in de week langs bij nog meer sportende Wassenaarders. Zo zijn er bezoeken gepland aan onder meer dansers en kickboksers. Na de sportieve Bootcamp, gaan we zaterdagochtend heel veel sporters aanmoedigen en genieten van onze sportieve dorpsgenoten. Ook de komende week zult u weer overal onze kandidaten en partijgenoten tegenkomen. De estafettes worden steeds georganiseerd door verschillende leden van het CDA Wassenaar. Zo wordt de Sportestafette georganiseerd door: Sabrina Everard, Niek Kat, Jan van der Kleij, Marnix van Rij en Ronald Everard.

Meer weten over het CDA, onze activiteiten of ons verkiezingsprogramma, kijk dan op cdawassenaar.nl

Tags

CDAGR2018Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top