Skip to content

Snel en lenig goed bezig in tafeltenniscompetitie

29 januari 201852 second read

Wassenaar – Het tafeltennisteam van Snel en Lenig doet het goed in de UBT-competitie. Er is een goede kans dat het team van de eerste klasse naar de overgangsklasse gaat promoveren. Het competitieteam wordt gevormd door Zibi Pulak, Kevin Turk en Richard Deighton als vaste spelers en Gé Snabel en Thomas Beuman als reservespelers. Van 9 gespeelde wedstrijden wist het team 6 wedstrijden op zijn naam te schrijven en sloot het er 3 af met gelijkspel. Ook de laatste wedstrijd, die op 24 januari tegen een team uit Zoetermeer werd gespeeld, eindigde met een mooie winst (8-2) voor SEL.

Naast competitiespelen biedt SEL ook volop gelegenheid voor recreatief spelen. Iedere woensdagavond wordt er gespeeld in Sporthal De Schulpwei. Junioren (< 16 jaar) spelen van 19.00 tot 20.30 uur en senioren (16+) van 20.00 tot 22.00 uur. Er is altijd een trainer aanwezig voor de benodigde begeleiding. Heb je ook zin om te komen tafeltennissen, neem dan voor meer informatie contact op met de voorzitter Richard Deighton via: tafeltennis@snelenlenig.nl Je kunt ook kijken op de website van Snel en Lenig: https://www.snelenlenig.nl

Tags

Snel en LenigTafeltennisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top