Skip to content

Terug in de tijd met Fleetwood Mac in Theater Warenar

29 januari 20182 minute read

Wassenaar – De band Mirage brengt in het programma A Fleetwood Mac Tribute een groot aantal gouden hits ten gehore. U kunt dit muziekfestijn meemaken op zaterdag 17 februari in Theater Warenar. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. De songs worden weergaloos vertolkt door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound.

Songbird en You Make Lovin’ Fun worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen en topgitarist Dominik Sprenger speelt een hoofdrol in monumentale nummers als Chain en Go Your Own Way. Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie gevormd door de spectaculaire ex Wild Romance drummer Guzz Genser en bassiste Joyce van der Hoorn.

In deze topbezetting waant u zich terug in de tijd en klinkt Fleetwood Mac in de interpretatie van Mirage als nooit tevoren!

Kaartverkoop
U kunt genieten van de Fleetwood Mac Tribute op zaterdag 17 februari in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 20,- en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Tags

Fleetwood MacMirageWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top