Skip to content

Klaverjas Marathon bij SV Wassenaar

4 februari 201840 second read

Wassenaar – Op zondag 4 maart wordt er bij SV Wassenaar de derde SV Wassenaar Klaverjas Marathon gehouden. Deze Marathon is toegankelijk voor iedereen (dus niet alleen voor leden van de SV Wassenaar). Van 10.00 tot 18.00 uur wordt er geklaverjast. Tussendoor is er uiteraard tijd voor een drankje en een hapje. Voor € 10,– bent u van de partij (daar zit een lunch bij inbegrepen).

Er wordt gespeeld volgens de regels van de reguliere kaartavonden van SV Wassenaar. Dus voor elke ronde wordt er geloot met wie je speelt. Natuurlijk wordt er gespeeld om mooie prijzen. Tussendoor zal er ook een loterij worden gehouden met vele prijzen. Inschrijven in ons clubgebouw aan de Charlottestraat 7 (Kerkehout) kan op zondag 4 maart vanaf 09.30 uur (dan staat de koffie klaar).

Voor meer informatie kunt u terecht bij Jon Bakker (tel: 0655814788).
Tot zondag 4 maart.

Tags

KlaverjassenSV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top