Skip to content
De teams

Vertrek van de Wassenaarse teams Winter Carbage Run 2018

4 februari 201831 second read

Wassenaar – Zes Wassenaarse vrienden, twee oude auto’s met een waarde van maximaal vijfhonderd euro, ruim honderdvijftig sponsoren en een heel goed doel: Het Wassenaarse Hospice. Zaterdagmiddag vertrokken ze bij Café Rooie Cor. Op de achtergrond zorgde exploitant Elroy dat alle gasten te drinken kregen en op de voorgrond keken de ambassadeurs van Kroatië en Roemenië nog even mee naar de te volgen route van vijfduizend kilometer. Nog een hand van loco burgemeester Freddy Blommers en een kus van hun vrouwen en kinderen. Met een oorverdovend getoeter verdwenen zij richting het oosten…

– München (start) ??
– Ljubljana (Slovenië) ??
– Belgrado (Servië) ??
– Transsylvanië (Roemenië) ??
– Debrecen (Hongarije) ??
– Bratislava (Slowakije) ??

Tags

Carbage RunHospiceWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top