Skip to content

HartvoorWassenaar stelt voor: Willemijn Jansen en Chris van Putten

5 februari 20183 minute read

Wassenaar – Willemijn Jansen en Chris van Putten zijn kandidaat raadslid voor HartvoorWassenaar. Willemijn en Chris vinden dat Wassenaar zelfstandig moet zijn, goed bestuurd moet worden, groen moet blijven, en dat het bestuur van Wassenaar respect moet hebben voor alle Wassenaarders. Binnen het solide team van HartvoorWassenaar vertegenwoordigen zij de jongere Wassenaarders en geven ze jongere Wassenaarders met een gezin een stem in de raad.

In gesprek.
Chris is in Wassenaar geboren en getogen, en heeft het dorp even verlaten om weer terug te keren naar zijn ouderlijk huis in zuidelijk Wassenaar. Chris is een jonge vader met een knul van 10 maanden. Willemijn woont met haar gezin dicht bij het centrum en de scholen, met twee jonge kinderen die naar de lagere school gaan. Beiden hebben een drukke baan, maar vinden het heerlijk om iedere dag van hun werk terug te komen in een dorpse sfeer, waar alles toch wat rustiger en groener is.
Ondanks hun tijdrovende baan vinden beiden het belangrijk om betrokken te zijn bij de toekomst van Wassenaar.

Wassenaar belangrijk voor jonge gezinnen.
Voor ons is Wassenaar een overzichtelijk dorp met goede scholen en verenigingen, en onze kinderen voelen zich veilig. Het is natuurlijk heel fijn om hier te wonen en iedere dag thuiskomen is een klein feestje. En dat wat nog beter kan, daar willen we ons voor inzetten. Een van die dingen is het verkeer. Vanuit Wassenaar wegrijden is niet altijd even makkelijk, en thuiskomen kost ook veel tijd. We willen ons stevig inzetten voor de ondertunneling van de N44, waardoor de verkeersdruk op Wassenaar afneemt, en de bereikbaarheid vergroot wordt. Maar ook omdat daardoor de hoeveelheid fijnstof die we inademen fors zal afnemen. We vinden dat belangrijk voor ons zelf, maar vooral voor onze opgroeiende kinderen. Willemijn: me moeten ons stevig inspannen voor een schonere wereld, en wanneer ik in het dorp rondrijd, dan doe ik dat elektrisch. Wat op korte termijn helpt is om het verkeersproblemen aan het Rozenplein en Den Deijl op te lossen. Chris: het beste voor Wassenaar is als we het zelf besturen. Dus niet met een andere gemeente. Voorwaarde is wel dat we goed bestuurd worden met een ijzeren financiële discipline. En gelukkig hebben we als lokale partij geen bazen in Den Haag.

Beiden: Wassenaar is goed voor gezinnen. We willen er aan werken dat het aantal gezinnen met kinderen kan toenemen.

HartvoorWassenaar
Willemijn Jansen en Chris van Putten
Solide. Voor een dorp in balans

Tags

GR2018HVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top