Skip to content

Beursvloer Wassenaar – informatieavond op 8 februari

6 februari 20182 minute read

Wassenaar – Bedrijven, zzp-ers, lokale overheid, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties zoals scouting en sportverenigingen, ontmoeten elkaar en maken matches in een informele en dynamische sfeer. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst.

De bedrijven bieden kennis, hand- en spandiensten, faciliteiten en/of middelen aan en het maatschappelijke veld biedt een tegenprestatie. Stichtingen en verenigingen komen op de Beursvloer in contact met bedrijven die hun activiteiten willen ondersteunen. Doel is om matches tot stand te brengen die in de loop van het jaar worden omgezet in concrete resultaten. Resultaten die bijdragen aan een meer betrokken lokale samenleving.

De beursvloer voor bedrijven
De beursvloer biedt uitstekende mogelijkheden voor u als bedrijf, zzp-er of serviceclub om op een eenvoudige en laagdrempelige manier uw maatschappelijke betrokkenheid met Wassenaar vorm te geven. Ook als u al samenwerkt met maatschappelijke organisaties is het waardevol en inspirerend om mee te doen. U leert nieuwe organisaties kennen en breidt tegelijkertijd uw netwerk uit. Op de Beursvloer maakt u, met gesloten beurs, concrete afspraken tot samenwerking (matches) met maatschappelijke organisaties. Een match is altijd tweerichtingsverkeer, dus u krijgt altijd iets terug. Hierdoor ontstaat een mooi partnerschap.
Graag meer weten voor u zich aanmeldt voor de eerste Beursvloer Wassenaar? kijk op www.beursvloerwassenaar.nl of kom naar de informatieavond.

De beursvloer voor maatschappelijke organisaties (verenigingen en stichtingen)
De Beursvloer biedt maatschappelijke organisaties een optimale gelegenheid om op een laagdrempelige manier te netwerken binnen een zakelijke omgeving. U ontmoet mensen uit het bedrijfsleven die iets voor een maatschappelijke organisatie willen betekenen. Samen zoekt u naar oplossingen voor de uitdagingen van uw organisatie, daar draait het om.
Meer informatie nodig over hoe de Beursvloer voor uw organisatie kan werken? Kom naar de informatieavond. Of kijk op www.beursvloerwassenaar.nl

Uitnodiging Informatieavond donderdag 8 februari 2018 van 19.30 tot 21.00 uur
Graag meer weten voor u zich inschrijft? Op donderdag 8 februari 2018 maken wij besturen en contactpersonen van maatschappelijke organisaties en geïnteresseerde bedrijven enthousiast en beantwoorden al uw vragen over de beursvloer. Vanaf 19.15 uur bent u welkom in de Warenar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar. Het programma start om 19.30 uur. Bij voorkeur vooraf aanmelden via: office@vrijwilligerscentralewassenaar.nl

De eerste Beursvloer Wassenaar vindt plaats op dinsdag 17 april 2018 van 17.00 tot 20.00 uur
(uw deelname is kosteloos)
www.beursvloerwassenaar.nl

Tags

Beursvloer WassenaarVCWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top