Skip to content

Speeddaten met Griekse zwerfhonden

6 februari 201853 second read

Wassenaar – De Wassenaarse Tamara Vinkesteijn- Gordijn van de Stichting GaGa Animal Care: ‘De te adopteren Griekse zwerfhonden logeren bij gastgezinnen. Wij organiseerden afgelopen zondag een speeddate tussen mensen die een hond zoeken en Griekse zwerfhonden. Er was veel animo voor. Als onderdeel van de adoptieprocedure zijn de mensen door ons van te voren wel zeer nauwkeurig geselecteerd.

Onze stichting GaGa Animal Care steunt en bemiddelt voor Gerbien Fricke die op Lesbos al 17 jaar honden opvangt en dus al heel veel ervaring heeft en vlekkeloos het karakter van een hondje kan beschrijven. Bij het gastgezin komt de hond vanuit Griekenland logeren tot hij /zij klaar is voor een baasje waar hij voor altijd blijven mag.

Ook willen we aandacht vragen voor de dreigende sluiting van onze opvang op Lesbos. Hiervoor is er een grote internationale actie opgezet.

Wil je daadwerkelijk iets betekenen voor een kansloze Griekse zwerfhond? Dat kan door een hond van een stichting te adopteren of gastgezin te worden. Hierdoor verander je niet de wereld, maar voor deze hond verandert zijn wereld wel.’

Info: www.gagaanimalcare.com

Tags

GaGa Animal CareWassenaarZwerfhond
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top