Ga naar hoofdinhoud

CDA Wassenaar stelt twee kandidaten aan u voor

8 februari 20183 minute read

Wassenaar – De lijst van het CDA Wassenaar voor de gemeenteraadsverkiezingen bestaat, onder aanvoering van lijsttrekker Hubert Schokker, uit maar liefst 17 actieve en capabele Wassenaarders. Mensen van verschillende leeftijden en met diverse achtergronden, maar allemaal met een sterke binding met Wassenaar. Verenigd in één doel, om via het CDA Wassenaar, van Wassenaar een nog mooiere plaats te maken voor ons allen. We stellen de komende weken een aantal kandidaten aan u voor. Deze week zijn dat Jan van der Kleij (nr. 4) en Ludo Timans (nr. 6).

Jan van der Kleij
Jan is 67 jaar oud. Hij is getrouwd met Jenny en ze zijn samen ouders van twee zonen. Hij kent de gemeente wassenaar op zijn duimpje. Hij is ruim veertig jaar werkzaam geweest bij de gemeente Wassenaar en de werkorganisatie Duivenvoorde. Ook is hij is als vrijwilliger op verschillende manieren actief, onder meer als secretaris van de Interparochiele Caritas Wassenaar (ICW) en vroeger bij het Rode Kruis Wassenaar.
We vroegen aan Jan waarom hij op de kandidatenlijst wil staan en waarom hij voor het CDA kiest? Jan: “Het CDA is een stabiele partij, respectvol, niet te conservatief en niet te progressief. Ik wil me als raadslid inzetten voor de zorg, wonen, onderwijs en welzijn. Daarnaast ben ik voorstander van een zelfstandig Wassenaar, een groen Wassenaar en voor het ondertunnelen van de N44 (Rijksstraatweg)“.

Jan heeft een fraai persoonlijk motto over zijn positieve kijk op het leven. “Waar je kaal wordt, word je niet grijs en waar je grijs wordt, word je niet kaal”.

Ludo Timans
Ludo is 55, 27 jaar getrouwd met Marlies. Hij heeft twee dochters en woont al ruim 50 jaar in Wassenaar. Hij werkt als zelfstandig Interim manager.
We vroegen ook aan Ludo waarom hij op de kandidatenlijst wil staan en waarom hij voor het CDA kiest. Ludo” Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat er zich binnen onze kleine gemeenschap afspeelt. Vorig jaar heb ik besloten mij actiever te gaan inzetten binnen de Wassenaarse gemeente om zodoende mijn bijdrage te kunnen leveren aan een nog mooiere, veiligere en prettigere woonomgeving dan dat Wassenaar nu al is. Ik geloof in een samenleving waarin mensen voor elkaar klaar staan en elkaar helpen wanneer dit nodig of wenselijk is. Een mooie leefgemeenschap als Wassenaar bouw je niet in je eentje maar dat doe je met alle Wassenaarders samen”.

Ook Ludo heeft een mooi persoonlijk motto als garantie om gelukkig te blijven. “Blijf dicht bij jezelf”.

U vindt informatie over deze kandidaten en de gehele lijst van het CDA Wassenaar via www.cdawassenaar.nl. Wassenaarders Samen. Stem CDA.

Tags

CDAGR2018Wassenaar
Back To Top