Skip to content
Foto: Anton Overklift

Een slachtoffer overleden na ongeval Wassenaar

11 februari 201837 second read

Wassenaar – In het onderzoek naar het ongeval in Wassenaar dat op zondagochtend 11 februari op vakantie- en attractiepark ‘Duinrell’ plaatsvond is een slachtoffer overleden en ligt een slachtoffer in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. Eerder werd bericht dat twee slachtoffers overleden zouden zijn.

Agenten van de Verkeersongevallenanalyse van de politie die het ongeval onderzoeken, kregen informatie binnen dat twee slachtoffers, die in kritieke toestand naar verschillende ziekenhuizen waren overgebracht, waren overleden. Op zondagmiddag bleek deze informatie niet juist te zijn. Een van de slachtoffers ligt nog in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. Het andere slachtoffer is overleden.

Onderzoek
Agenten van de Verkeersongevallenanalyse van de politie deden de hele zondag onderzoek naar het incident met de bedoeling de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Tags

OverledenPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top