Skip to content

Word vrijwilliger! Week 7 2018

13 februari 20182 minute read

Wassenaar – Ervaar net als de duizenden actieve vrijwilligers in Wassenaar hoe leuk het is iets te doen voor een ander, je club of vereniging, een belangenorganisatie, een goed doel, dierenwelzijn, een evenement, een culturele instelling, natuurbehoud enz. enz. : Word ook vrijwilliger! Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) voor een oriëntatie op de ca. 100 uitstaande vrijwilligersvacatures.

Gratis vrijwilligerspas
Als vrijwilliger krijg je op vertoon van de gratis vrijwilligerspas bovendien korting bij zo’n 80 winkels en bedrijven in Wassenaar e.o. Meer informatie op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Vrijwilligerspashouders opgelet: in maart 2018 worden de nieuwe passen geleverd. Tot die tijd blijft de oude pas gewoon geldig voor de korting!

Een greep uit de VCW vacaturebank:
* Maak jij bij Vluchtelingenwerk Wassenaar statushouders wegwijs in/over ons dorp en ons land tijdens het inloopspreekuur op maandag- en/of vrijdagmiddag (vacaturecode B 081)?
* De St. Gezond Natuur Wandelen biedt gratis begeleide wandelingen in de stadse natuur. Wil jij de wandelgroepen Wassenaar tijdens een wandeling van een uur iets vertellen over de natuur in Wassenaar als Wandelbegeleider (vacaturecode E 049)? Cursus voorzien.
* Hou je van paarden en races? Bij Renbaan Duindigt zijn vrijwilligers zeer welkom om te helpen bij het onderhoud van de baan en de stallen (vacaturecode D 012) of het groenonderhoud (Vacaturecode L 002).
* Johanniter Nederland zorgt o.a. voor vakanties voor kwetsbare ouderen. Voorkom eenzaamheid en help deze mensen een heerlijke vakantie te geven gedurende een week in het voor- of najaar als Vakantiebegeleider (Vacaturecode K 008)?

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33, stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Op vrijdag is er vrijwilligerspreekuur in de Bibliotheek van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top