Skip to content

Carbage Run Reisverslag in Beeld

14 februari 201849 second read

Wassenaar – Op zondag 11 februari keerden de zes Wassenaarse deelnemers aan de carbage run weer terug in Wassenaar. Ze werden opgewacht door vele enthousiaste Wassenaarders en door de mensen van het hospice Wassenaar. De mannen hadden het hospice als goed doel gekoppeld aan hun rally. Vele Wassenaarse sponsoren zorgden ervoor, dat het prachtige bedrag van €30.000 werd opgehaald. Voorzitter van het hospice, Else van Dijk, was met haar medewerkers en vrijwilligers blij verrast met dit bedrag. Het hospice zal hiermee energie besparende maatregelen kunnen aanbrengen in het hospice en kan enkele andere belangrijke zaken bekostigen.

Na afloop stond café Rooie Cor weer open voor alle mensen, die de kou hadden getrotseerd om de mannen een warm welkom te bereiden. Henk van ’t Slot zorgde op zijn beurt voor warme erwten soep.

Een mooi voorbeeld van hoe de Wassenaarse gemeenschap fantastische dingen voor elkaar krijgt.

Trébol producties was aanwezig en heeft van alle beelden van de carbage run een compilatie gemaakt.

{youtube}e0-NUYlEdmU{/youtube}

Tags

Carbage RunTrébol productiesWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top