Skip to content

Voor een levendig, sportief en duurzaam Wassenaar!

14 februari 20182 minute read

Wassenaar – Mijn naam is Rogier Krabbendam. Ik woon sinds eind 2013 in Wassenaar samen met mijn echtgenote Tjarda. Wij zijn de ouders van twee prachtige dochters, waarvan de oudste sinds de jaarwisseling voor het eerst naar school gaat. Wassenaar is een hele fijne groene plek om te wonen en voor onze kinderen om op te groeien. Het is voor mij belangrijk dat zij beseffen dat dit niet vanzelfsprekend is, en dat zij straks ook oog zullen hebben voor kinderen die in andere – vaak mindere – omstandigheden opgroeien.

Wanneer je onderdeel uitmaakt van een gemeenschap, dan hoor je daar ook een bijdrage aan te leveren. Een bloeiende gemeenschap en een actief verenigingsleven valt of staat bij de inzet van betrokken burgers en actieve vrijwilligers. Zelf hockey ik met veel plezier bij De Kieviten en zet ik mij als vrijwilliger in voor de afdeling hockey van De Kieviten en de afdeling Wassenaar van D66.

Ik heb in Leiden rechten gestudeerd en werk als verenigingsmanager bij Lejeune Association Management in Den Haag voor brancheverenigingen in de verpakkingsindustrie.

Net als u woon ik ook graag in een levendig, sportief en duurzaam Wassenaar. Maar daarvoor moeten we wel vooruit en actief inspelen op nieuwe ontwikkelingen, door verantwoordelijkheid te nemen in samenwerking met onze omgeving. Het bouwen voor jongeren, lagere- en middeninkomens en ouderen, het verduurzamen van woningen, bedrijfsgebouwen en openbare gebouwen, het investeren in sportaccommodaties, het stimuleren van de fiets, en het tegengaan van zwerfafval hebben daarbij mijn bijzondere aandacht.

Stem op 21 maart D66 (Lijst 3) voor Goed Wonen, Goed Onderwijs en Goed Bestuur!

Tags

D66GR2018Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top