Skip to content

VVD (Lijst 1) stelt graag Ankie Erwich – Eisveld Bosch voor

18 februari 20182 minute read

Wassenaar – VVD (Lijst 1) stelt graag Ankie Erwich – Eisveld Bosch op GR-lijst plaats 11 aan u voor. Ankie is senior-onderzoeker bij Algemene Rekenkamer.

Voor een goede raad!
Meer dan ooit heeft Wassenaar een goed bestuur nodig. Een college dat van aanpakken weet en een raad die het college bij de les houdt. Daarom is Wassenaar gebaat bij een coalitie van partijen die het belang van Wassenaar voor ogen hebben en niet een beperkt partijbelang. Sinds anderhalf jaar maak ik weer deel uit van de gemeenteraad en heb me verbaasd over de makkelijke manier waarmee de coalitie met het geld omgaat.

Natuurlijk liet de VVD zich als grootste oppositiepartij horen als er zaken beter konden en moesten. De coalitie luistert en sluit vervolgens de gelederen. Soms tegen beter weten in. Gelukkig zijn er ook veel van mijn amendementen en moties aangenomen. Maar de begroting, zeker voor de lange termijn, kan veel beter.

Dan moeten er wel keuzes worden gemaakt, want alle voorzieningen in standhouden terwijl er minder binnenkomt, dat gaat natuurlijk niet. De VVD is voor een bestuur dat duidelijk maakt wat er wel en niet kan, nu en in de toekomst.

En daar wil ik graag in de nieuwe raad een bijdrage aan leveren. Voor ons allemaal

Tags

GR2018VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top