Skip to content

Zondag 11 maart verzorgt het Flamencokoor Calle Real een concert

18 februari 201846 second read

Wassenaar – Zondag 11 maart om 14.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) verzorgt het Flamencokoor Calle Real een concert in Woonzorgcentrum Adegeest te Voorschoten. Het concert is voor iedereen toegankelijk. Entree: 10 euro. Inloop vanaf 14.00 uur Aanvang concert 14.30 uur.

‘Del campo a la ciudad’ (van platteland naar Stad)
In de dunbevolkte Zuid-Spaanse provincie Huelva ligt het dorpje Alosno, beroemd in de flamencowereld als de wieg van de fandango; een authentieke flamencostijl die doorleefd en vol pathos wordt gezongen.

Flamencokoor Calle Real, opgericht in 1999 door Frans Nottrot, onderhoudt sinds haar bestaan een speciale band met Alosno.

Onder leiding van Frans Nottrot brengen 10 zangeressen als koor niet alleen de fandango ten gehore, maar ook de feestelijke sevillanas uit Sevilla en de pittige tanguillos uit Cádiz. Het koor wordt ondersteund door twee gitaristen.

Calle Real voert haar publiek mee op een muzikale reis langs de dorpen en steden van Andalusië, in een toegankelijk en aanstekelijk optreden dat uw hart zal raken.

Tags

AdegeestCalle RealWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top