Skip to content

Ladies Circle Wassenaar haalt € 6.000 op voor Stichting Neurofibromatose

19 februari 20182 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag organiseerde Ladies Circle Wassenaar de 3de editie van de Bingo! Met 170 deelnemers is in het tot Bingo Bierstube omgetoverde clubhuis van de Kieviten ruim € 6.000 opgehaald voor Stichting Neurofibromatose. De feestelijke avond werd gehost door Oscar Faase. Mede dankzij alle prachtige prijzen aangeboden door de sponsoren, was de Bingo! weer een enorm succes. Ladies Circle Wassenaar wil graag alle aanwezigen bedanken en iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt.

In het bijzonder:
Tuincentrum de Bosrand, Bridgeport, Casa Lux, Chausette, Choc damesmode, De Druiventros, De Landbouw, De Luifel Bloemist, Kinderopvang Dol-fijn, Dopper, Ecru, Groenteboer Duijs, GSM shop, Heineken, Bagel Alley, Finance Factor, Pastelle, Newfysic, Natuurdrogist Anneke, Babette Kindermode, L.J. Sport, Guapa, Babassu Wassenaar, de Groen, Ravelli, The Perfect Taste, By Chimo, Maurits en Mulder, Bakker Niek Kaptein, Martijn de Wolf hairstyling, Food Souldiers, ICI Paris XL Wassenaar, De Kler, Marius Jouw Wijnvriend, Eye Wish opticiens, Albert Heijn Wassenaar, Broeders, Balanced World Pilatus Studio, Bistro Plein 14, Blooming hotel, Body Treats, Bonboniera, Het Geheim van Wassenaar, Dita, Kaas en Zo, Vijlbrief Assessment, Kalfsbeek Wateringen, Kees Overdevest, Juwelier Koelewijn, Light & Design, Louwman museum, Marco Angenent hairstyling, Rituals Wassenaar, Rachel van Leeuwen, Just Haasnoot, Douglas Wassenaar, Brasserie de Badmeester, Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, Aerofit healthclub, Duinrell, Moriaantje, Droomvisie, Caatje Hoeraatje, Bins Mode, Tandartsenpraktijk Appelenburg, SmeetsGijbels, Slingers, SooFrench, The Indian Maharadja, Interstuhl, Van Hilten, Millford, Fresh ’n Rebel, Me Gusta, Menken Maritiem, Mooi by Mo, VIA MIO, Poush, Restaurant Bijhorst, Riverdale, Revive4Massage, Roy All, Simone Blok brow & hairstyling, Siyoga, Stellina, Sterrenbad, Sunday’s Wassenaar, De Warenar, Wereldwinkel, Wood, By Chimo, De Hoppezak, Clubhuis de Kieviten & Kieviten bar, Jacq Bus fotografie, Deejay Vince, Roeland van Deursen en Oscar Faase.

Tags

Ladies’ CircleNeurofibromatoseWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top