Skip to content

Theater op scouting Willibrord

19 februari 201847 second read

Wassenaar – Een klein jongetje, zachte beer, griezelige slang en natuurlijk… de zeer gevreesde tijger! Na dat de welpen van scouting Willibrord de afgelopen drie weken gewerkt hebben aan een mooi decor en hard hebben geoefend met toneelvaardigheden was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zo ver: de officiële toneelvoorstelling, waarin zij het verhaal van het jungleboek aan hun ouders lieten zien.

Voor de inzet die de kinderen hebben laten zien in het knutselen van het decor en het oefenen van het toneelspel, hebben de kinderen een welverdiende showinsigne verdient! Dit insigne komt natuurlijk op hun blouse terecht, zodat zij aan iedereen kunnen laten zien wat zij al kunnen.

Laat je ook uitdagen bij Scouting Willibrord! Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op onze site: www.scoutingwillibrord.nl. De eerste drie keer kan iedereen die geïnteresseerd is gratis meekijken. De Welpen (jongens en meisjes van 7-11 jaar) draaien op zaterdag van 14.30 uur tot 17.00 uur op de Dr. Mansveltkade 9.

Tags

ScoutingWassenaarWillibrordus
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top