Skip to content

Stichting Terminale Zorg door Vrijwilligers bij SKW

20 februari 201838 second read

Wassenaar – Mevr. Marleen Quakkelaar, coördinator van Stichting Terminale Zorg door Vrijwilligers, presenteert deze stichting op maandag 5 maart op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW). Zij vertelt samen met een vrijwilliger over de ondersteuning die zij bieden aan terminaal zieke mensen.

Al ruim 25 jaar zetten de circa 50 vrijwilligers van de organisatie zich belangeloos in voor mensen die hun laatste levensfase thuis of in het verpleeghuis doorbrengen. Hierin wordt samengewerkt met de professionele zorg en de mantelzorger. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden en belanghebbenden zijn op 5 maart van harte welkom.

Tags

SKWTerminale ZorgWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top