Skip to content

VVD (lijst 1) stelt graag Paul Ronke aan u voor

22 februari 201857 second read

Wassenaar – Ik ben Paul Ronke. Getrouwd en twee kinderen. Ik ben zelfstandig ondernemer. Sinds een jaar of acht heb ik een winkel in de Langstraat. (The Perfect Taste) Een aantal jaar geleden ben ik lid geworden om daadwerkelijk een bijdrage aan de partij te leveren. Ik zit in het promotieteam, in de werkgroep verkeer en ik heb meegeschreven aan het huidige verkiezingsprogramma.

Nu wil ik mij voor de VVD inzetten als gemeenteraadslid, zeker nu met de onzekere toekomst van Wassenaar. Ik zie Wassenaar als een mooi dorp dat zelfstandig kan en wil blijven.

Mijn andere interesses liggen bij financiën.

Als ik mijn beste eigenschappen moet omschrijven: ik ben pragmatisch en kan zaken kort en bondig houden. Ik hou niet van wollig taalgebruik, ik ben liever duidelijk. Ik zie vooral oplossingen en weinig problemen.

Zeker met de toekomst van Wassenaar wil ik graag helpen om dat proces in de juiste banen te leiden. Ik denk dat ik daar een positieve bijdrage aan kan leveren. De toekomst van Wassenaar vind ik erg belangrijk en alle zaken moeten goed tegen elkaar worden afgewogen. Daar wil ik mij de komende vier jaar voor inzetten.

Tags

GR2018VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top