Skip to content

D66 stelt graag aan u voor: Annelies Heijl, nr. 5 op de kandidatenlijst.

23 februari 20182 minute read

Wassenaar – Mijn naam is Annelies Heijl. Ik woon sinds 1990 – erg naar m’n zin – in Wassenaar. Tijdens mijn werkzame leven binnen het onderwijs (schoolbestuur Lucas Onderwijs), was ik o.a. medeverantwoordelijk voor kwaliteitsverbeteringsprogramma’s in het onderwijs (docent en mede-ontwikkelaar Post HBO-opleiding Onderwijs en Moderne Media in samenwerking met Hogeschool Leiden).

Sinds augustus 2016 geniet ik van mijn pensioen, met veel inspirerende activiteiten. Zo zing ik met veel plezier als sopraan in het Oratoriumkoor Wassenaar Vocaliter; bezoek theater- opera- en cabaretvoorstellingen; maak beelden uit steen; reis de wereld rond, ook voor mijn hobby fotografie en besteed veel tijd met mijn grote lieve familie- en vriendenkring.
Mijn bijdrage aan de maatschappij vul ik in – sinds 2014 – als vrijwilliger voor de afdeling Wassenaar van D66.
Nu stel ik me graag beschikbaar als kandidaat Gemeenteraadslid voor D66 Wassenaar.

We zijn op dit moment met een fijn en goed team aan de slag voor onze Campagne.
Bijvoorbeeld: zaterdag 17 februari j.l. zijn we op stap gegaan om “deur aan deur” persoonlijk in gesprek te gaan met bewoners.
Geluisterd! Inspiratie opgedaan! Ideeën uitgewisseld!
Dit nemen we mee naar de toekomstige Raad!
Veel gaat goed in ons prachtige dorp, maar het kan altijd beter!
Waar ga ik me o.a. op richten:
• Goed Onderwijs (o.a. brede ontwikkeling voor elk kind)
• Goed en duurzaam Wonen voor jongeren en mensen met lagere- en middeninkomens, waaronder de ouderen.
• Goede Bereikbaarheid en Vervoer, waaronder de doorstroming op het Rozenplein/N44 en het stimuleren van het gebruik van de fiets
• Goede Sociale Samenhang.
Stem op lijst 3 D66: Voor een goed sociaal en bereikbaar Wassenaar met goed onderwijs en goed (duurzaam) wonen voor iedereen.

Tags

D66GR2018Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top