Skip to content

Graag stel ik me aan u voor

23 februari 20182 minute read

Wassenaar – Mijn naam is Ellen Klaver-Asscheman en op een paar maanden na woon ik mijn hele leven al in Wassenaar. Ik ging hier naar school en ben altijd actief lid geweest van diverse Wassenaarse (sport) clubs. Ook heb ik me altijd ingezet als vrijwilliger bij diverse verenigingen. Zo gaf ik van jongs af aan zwemlessen en gymlessen aan de jeugd van WZK.

Tevens heb ik vele bestuursfuncties vervuld. Ik was bijvoorbeeld jarenlang voorzitter van de buurtverenigingen Zijlwatering en Groot van Polanen, zat in het schoolbestuur, het bestuur van de peuterspeelzaal en van de scouting, maakte deel uit van de WMO adviesraad en ga zo maar door.
Al dit vrijwilligerswerk deed ik naast de zorg voor mijn gezin met drie kinderen en mijn werk.
Na jarenlang in het onderwijs werkzaam te zijn geweest ben ik een succesvolle eigen praktijk begonnen voor kinderen met leer en gedragsproblemen. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd coach. Naast lokaal vrijwilligerswerk, droeg ik ook landelijk en internationaal mijn steentje bij.

Enige jaren geleden werd ik geconfronteerd met de veranderingen in de zorg, doordat ik mentor was van een bewoner van een verpleeghuis. Ik heb toen besloten een opleiding te volgen over deze problematiek en heb mij ingezet voor betere zorg in Wassenaar.

Op dit moment zullen velen mij kennen vanwege de televisie reportages, die ik met mijn camerateam maak over dat wat Wassenaar en omgeving bezig houdt. Wat zou het mooi zijn, als door deze reportages ook oudere mensen, die in het nieuwe zorgstelsel steeds langer thuis moeten blijven wonen, betrokken blijven bij wat er in en om hun dorp gebeurt !

Kortom, ik ben iemand met idealen, die zich altijd heeft ingezet voor het welzijn van Wassenaar en haar inwoners en die dit graag wil blijven doen.
Laatst zei ik nog tegen één van de lijsttrekkers van een andere partij: “We willen (als het goed is) toch allemaal het beste voor Wassenaar? Waarom zouden we elkaar dan zwart maken en in de haren vliegen? We moeten samenwerken! ”

Mijn motto is dan ook “recht door zee”, geen politieke spelletjes en samen werken aan datgene wat goed is voor Wassenaar en alle Wassenaarders !

En dat is ook precies waar Lokaal Wassenaar ! voor staat.

Tags

GR2018Lokaal WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top