Skip to content

Alba Careta Quintet bij PJPJ op zondagmiddag 11 maart 2018. Special guest Javier Campo op altsaxofoon

26 februari 20182 minute read

Wassenaar – Eén keer in het seizoen organiseert PJPJ een jazzconcert op de zondagmiddag voor jong en oud die niet op een zaterdagavond een concert kunnen bijwonen. Voor met name jongeren een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met live jazzmuziek in Voorschoten. Het jazzconcert vindt plaats in het sfeervolle Cultureel Centrum, Prinses Marijkelaan 4, Voorschoten. Aanvang 15.00 uur. Zaal open om 14.30 uur.

Het Alba Careta Quintet vervangt op deze zondagmiddag het geplande concert van het Jazzkoor. Alba Careta, zang en trompet en Javier Campo, altsaxofoon zijn twee Spaanse musici die beide studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Voor het optreden op deze zondagmiddag 11 maart hebben zij een speciaal repertoire voorbereid met een mix van hun favoriete jazz-standards (composities van onder andere Miles Davis, Duke Ellington en Hank Mobley). Hiernaast zullen zij enkele van eigen composities ten gehore brengen en arrangeerden zij enkele boleros (Spaanse dansnummers) voor dit concert.

De band, die momenteel door Europa toert, bestaat uit Alba Careta, trompet en zang, Javier Campo, altsaxofoon, Ukko Heinonen, tenorsaxofoon, George Bereris, piano, Ignacio Santoro, contrabas en
Guillermo Martín Viana, drums.

Het belooft een feestelijk optreden te worden! PJPJ nodigt u van harte uit voor dit jazzconcert.

Entree € 5,00. Donateurs en kinderen tot 18 jaar gratis. Meer over PJPJ: www.pjpj.nl

Tags

PJPJVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top