Skip to content
Foto: Anton Overklift

Project Professor Molenaarlaan krijgt vorm

26 februari 201835 second read

Wassenaar – In 2017 zijn de werkzaamheden voor de nieuwbouw aan de Professor Molenaarlaan – Van Bellelaan in Wassenaar gestart. Woningbouwvereniging St. Willibrordus realiseert hier 18 appartementen in de sociale verhuur en 24 zorgplekken.

Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van SWZ in vervulling om meer mensen met dementie in de wijken te kunnen opvangen, zodat zij zoveel mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Sinds de sloop van de Bellesteijnschool, eind 2014, is de ‘locatie Bellesteijn’ een braakliggend stuk grond. Door de bouw van sociale huurappartementen in combinatie met een zorginstantie, krijgt de wijk een ander aanzien. Er komt veel groen omheen en voldoende parkeergelegenheid. De tuinarchitect zorgt ervoor dat ook de inrichting van de locatie straks naadloos aansluit op de omgeving.

Tags

BellesteijnProfessor MolenaarlaanWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top