Skip to content
Kranslegging door de Franse Defensieattaché, kolonel Sylvain Nogrette

Herdenking Franse commando’s op 27 februari 2018

28 februari 201824 second read

Wassenaar – De jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst voor de zes Fusiliers Marins Français du Commando Trépel op de Wassenaarse Slag vond plaats op dinsdag 27 februari 2018. Het is dit jaar 74 jaar geleden dat de commando’s sneuvelden voor onze vrijheid in de nacht van 27 op 28 februari 1944 aan het Wassenaarse strand, een belangrijke episode uit de Tweede Wereldoorlog. Na de kranslegging reikte de Franse Defensieattaché, kolonel Sylvain Nogrette, medailles uit aan twee Nederlandse militairen, die zich verdienstelijk hebben gemaakt tijdens missies in het buitenland.

Tags

Fusiliers Marins Français du Commando TrépelHerdenkingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top