Skip to content

VVD (lijst 1) stelt graag Iwein Borm op plaats 7 aan u voor

28 februari 20182 minute read

Wassenaar – VVD lijst 1 stel aan u voor op plaats 7: Iwein Borm, hoofd strategie bij Transtrend. Mijn naam is Iwein Borm, 30 jaar, getrouwd, zoontje van 3, en sinds 2012 woonachtig in Wassenaar-Zuid. Ik heb in Delft Technische Informatica gestudeerd en ben daarna in 2007 in Londen mijn carrière begonnen in fusies en overnames. In 2008 kwam ik terug naar Nederland om bij een systematisch vermogensbeheerder te beginnen, waar ik momenteel als hoofd strategie werk.

Bij de landelijke VVD ben ik sinds 2016 voorzitter van het Thematisch Netwerk Financiën. De afgelopen jaren heb ik de ontwikkelingen in Wassenaar vanaf de zijlijn gevolgd en af en toe meegekeken bij de gemeentefinanciën. Afgelopen najaar ben ik met een stofkam door de laatste gemeentelijke jaarrekeningen heengegaan en ben erg geschrokken van de bevindingen. Zoals het de afgelopen jaren ging kan het niet lang meer goed gaan!

Wassenaar staat voor een aantal belangrijke uitdagingen, o.a. structureel houdbare gemeentefinanciën en bestuurlijke zelfstandigheid. Zonder het eerste kunnen we dat laatste wel vergeten. Bij deze uitdagingen speelt financiën een grote rol en is oog voor detail zeer belangrijk.

Een stem op mij is een stem op:
Degelijk financieel beleid Inzet op bestuurlijke zelfstandigheid Politiek op de inhoud, niet op de mensen. Ik hoop dat ik op uw stem mag rekenen!

Tags

GR2018VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top