Ga naar hoofdinhoud

WZK Heren 2 waterpolo donderdag 8 maart kampioen??!

2 maart 20182 minute read

Wassenaar – Waterpoloheren WZK acteren al enkele seizoenen in de reserve 2 klasse KNZB. Voor een relatief kleine vereniging een hoog niveau waarin de degens worden gekruist met landelijke grootmachten als PSV Eindhoven, AZC Alphen, de Zijl uit Leiden en Donk uit Gouda. Na twee seizoenen waarin WZK in de eindfase van de competitie degradatie wist af te wenden verloopt het seizoen 2017-2018 heel anders.

Vanaf de start van de competitie heeft WZK heren 2 de koppositie ingenomen. Omdat ieder jaar de start van WZK in de competitie redelijk goed verloopt gaf dit nog geen aanleiding tot euforie. De winnende uitslagen bleven week in week uit echter komen. Zo groeide bij iedereen het besef dat er iets moois gaande was. In rechtstreekse duels werden ook de concurrenten aan de zegekar gebonden. Met de volle winst van 39 punten uit 13 wedstrijden gaat WZK fier aan kop. Als zaterdag 3 maart in Alphen a/d Rijn het op de 4e plaats staande AZC wordt verslagen kan donderdagavond 8 maart bij winst op naaste concurrent de Zijl de kampioensvlag worden gehesen.

Een schitterende prestatie van dit team die het jubileumjaar van WZK – 90 jaar WZK in de Wassenaarse dorpsgemeenschap – extra glans geeft. Bijna alle spelers zijn al vanaf hun jongste jeugd lid van WZK. Uiteraard is het voor het team leuk als er veel belangstellenden en supporters aanwezig zijn. Deze zijn welkom in het Sterrenbad te Wassenaar, waar de wedstrijd om 21.00 uur zal aanvangen.

WZK kan trouwens nog steeds nieuwe leden, zowel jeugd, dames als senioren plaatsen. Heb je interesse? Neem telefonisch, per e-mail contact op en kom langs om eens een keer mee te trainen en te kijken hoe deze sport je bevalt. Bezoek ook de website van WZK voor meer informatie.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top