Skip to content

Café Rickies Feest wint eerste prijs “Goed getapt in de Regio”

3 maart 201846 second read

Wassenaar – Café Rickies Feest in de Kerkstraat heeft de eerste prijs gewonnen van het door Heineken georganiseerde “Goed getapt in de Regio”. Het succesvolle “Goed Getapt” programma is het grootste kwaliteitsprogramma in de Europese horeca. De doelstelling van het programma is om bewustwording van kwaliteit in de totale horeca te realiseren.

Deelnemers waren cafés en restaurants in heel Zuid-Holland. De wedstrijd bestaat uit: totale beoordeling van de deelnemende cafés en restaurants door een jury die alle deelnemende locaties bezoekt. Er wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteit van het getapte biertje en de manier waarop maar ook naar de algemene sfeer, presentatie en de tevredenheid van de gasten. De deelnemers zijn herkenbaar aan een “Goed Getapt” gevelschild, een kwaliteitskeurmerk.

Rick Remmerswaal: ‘Ons team is niet alleen heel blij met deze 1e prijs maar ook trots dat het ons gelukt is om deze naar Wassenaar te halen. Het is immers niet zomaar een prijs!’

Tags

HeinekenRickies FeestWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top