Skip to content

Het CDA Wassenaar bruist en maakt het verschil

4 maart 20183 minute read

Wassenaar – De lijst van het CDA Wassenaar voor de gemeenteraadsverkiezingen bestaat uit 17 actieve Wassenaarders. Ze wonen overal in Wassenaard: noord, zuid en in het centrum. CDA’ers praten niet alleen over sport of vrijwilligers, maar ze doen ook van alles als vrijwilliger. We gaan in gesprek met lijsttrekker Hubert Schokker over zijn ervaringen in de campagne tot nu toe. Hij geeft aan erg blij te zijn met alle zeer gemotiveerde kandidaten op de lijst. Hij stelt “Ze zijn uit het goede hout gesneden. We hebben in ons team mensen van verschillende leeftijden en met diverse achtergronden, maar stuk voor stuk mensen die het belang van Wassenaar op nummer één zetten”.

Het CDA Wassenaar bruist
Schokker vindt het bijzonder hoe enthousiast er de afgelopen weken campagne is gevoerd. “De afgelopen weken hebben we estafettes georganiseerd met themaweken over onder meer: de zorg, duurzaamheid, schoon en sport. Allemaal zaken die we als CDA Wassenaar van belang vinden. Maar dit is lang niet alles. We hebben lessen verzorgd op basisscholen en samen met kinderen parken schoon gemaakt. Bijna overal waren onze kandidaten aanwezig, goed herkenbaar aan hun groene jassen en spectaculaire CDA-Wassenaar fietsen”. We gaan hier niet alleen de periode tot aan de verkiezingen mee door, maar ook daarna. De eerste afspraken met clubs en verenigingen zijn alweer gemaakt voor na 21 maart. “Wassenaarders samen is niet alleen de titel van ons verkiezingsprogramma, maar ook ons motto voor de komende 4 jaar. We willen samen met de Wassenaarders succesvol zijn voor Wassenaar”.

Besturen en verkeer
We vragen aan Schokker wat we nog kunnen verwachten de komende weken. Hij geeft aan: “Er gaat nog veel gebeuren. Binnenkort besteden we extra aandacht aan het verkeer en de verkeersveiligheid. Onze wethouder Bert Doorn heeft het de afgelopen periode uitstekend gedaan. Zo zijn heel veel wegen veiliger geworden en is de verkeersoverlast aangepakt. Hij bewijst niet alleen nu, maar de gehele periode al waar wij voor staan als CDA. Gewoon je werk doen en het verschil maken. Dat is belangrijk in de politiek. Het CDA wil dat de komende periode ook blijven doen.”.

Schokker benoemt de speerpunten van het verkeersbeleid:
” Aanpakken van de rotonde Rozenplein en betere doorstroming
” Het veiliger maken van de grote rotondes in het dorp. Daar gebeuren nu te veel ongelukken.
” Verder werken aan de ondertunneling van de A44/N44 in politiek Den Haag, provincie en regio’s.
” Stimuleren dat er meer verkeersregelaars komen.

Ga met ons in gesprek!
Schokker blikt tot slot terug op afgelopen zaterdag waarop we – in de winterzon – op het Stadhoudersplein stonden. Onder het genot van een topkoffie of thee van onze Wassenaarse Barista hebben we veel gesprekken kunnen voeren met Wassenaarders. “Hier gaan we de komende weken mee door. Zo kun je ons vinden bij de Dirk, De Jumbo en in de Langstraat.”

Meer weten over onze 17 kandidaten? Kijk dan op ons vernieuwde site www.cdawassenaar.nl.

Tags

CDAGR2018Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top