Skip to content

10 Maart De Openingsrit van Toerclub De Kampioen

5 maart 20182 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 10 maart start Toerclub De Kampioen, de wielersportvereniging van Wassenaar, Voorschoten en omstreken, het “zomer” fietsseizoen (deze toch stond gepland op 3 maart maar is vanwege de slechte weersomstandigheden verplaatst naar 10 maart) met een rit van 60 à 70 km. De rit begint om 09.00 uur bij onze startlocatie aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar en wordt onderbroken voor koffie met gebak. Op 11 maart wordt de Rottemerentocht van 90 km gereden deze start ook om 09.00

Wij organiseren ruim 250 ritten per jaar op dinsdag, woensdag en donderdag vanuit Voorschoten: Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 en op zaterdag en zondag vanuit Wassenaar: Bar ‘t Ruime Sop, Jachtwerf Princehaven, Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 met ritafstanden variërend van 50 km tot …

Rij vrijblijvend met ons mee en beleef de mooie routes in de regio, kom op plaatsen waar u nog nooit geweest bent en ervaar de gezelligheid van de club.
De samenstelling van de groepen is afhankelijk van de opkomst op de dag zelf. Want naast het motto “Samen uit, samen thuis” hanteert De Kampioen ook het beginsel van “Vrijheid blijheid”. Heeft u geen zin of tijd om te komen, dan moet u dat ook vooral niet doen.
Maar als u wel komt, dan treft u anderen die – net als u – zin hebben in een leuke rit en een gezellige koffiepauze onderweg. U bent dan ook van harte welkom om met ons mee te fietsen!

Een aantal tochten deze maand:
– 10 maart: de Openingsrit. Het bestuur rijdt u voor en zorgt voor de koffie halverwege!
– 11 maart: de Rottermerentocht, Heerlijk toeren door een prachtig natuurgebied.
– 17 maart: de Joop Zoetemelk Classic, verschillende afstanden met start en finish in Leiden.
– 25 maart: de Rotterdamtocht. Beleef Rotterdam eens van een andere kant!
Al deze ritten met uitzondering van de Joop Zoetemelk Classic (nader bericht volgt nog) starten om 09.00 uur bij onze startlocatie aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Tags

TC De KampioenWassenaarWielersport
Gerelateerde artikelen
Back To Top