Skip to content

IJsclub ‘Het dunne Vliesje’

5 maart 20182 minute read

Wassenaar – De mannen hebben het toch weer voor elkaar gekregen. Een prachtige ijsbaan in Kerkehout. Op het eerste voetbalveld van SV Wassenaar werd onder Siberische omstandigheden vorige week zaterdag begonnen met ‘broesen’. Op zondag leek het niet te lukken, de zon was te warm. Maar de mannen, onder aanvoering van de ijsmeesters Dick en Martin, waren onverzettelijk en er werd met man en macht ’s nachts doorgewerkt.

Met als resultaat dat de baan op woensdagavond open kon. Donderdag en vrijdag kon er zowel overdag als ’s avonds worden geschaatst. Ook zaterdag lukte het nog om het ijs redelijk goed te houden. Vele Kerkehouters en oud buurtbewoners wisten dan ook de weg naar het ijs te vinden. Maar ook wisten andere Wassenaarders de weg naar Kerkehout te vinden om een rondje te schaatsen. Uiteraard was tijdens de openingsuren van de baan de kantine open voor een drankje en een hapje. Ook hier was de bezetting uitstekend geregeld door de kantine commissie van SV Wassenaar. Helaas kon de ‘buitenbar niet open. Daarvoor was de wind te hard. Zaterdag werd er aan het eind van de middag al veel opgeruimd en was de ijspret weer voorbij. Zaterdagavond was er nog een afsluitende BBQ voor de vele vrijwilligers die ook nu weer geweldig werk hebben verzet. Door de voorzitter van SV Wassenaar was er natuurlijk nog een dankwoord voor de mannen. Ook werd er door hem aan elke vrijwilliger een oorkonde uitgereikt. Mannen namens ons allen nogmaals dank voor jullie tomeloze inzet en tot volgend jaar. Ook een woord van dank aan Harry Hopman van Voorham bronbemaling voor het ter beschikking stellen van het materiaal en joor it sign en textieldruk voor het nieuwe club doek.

SV Wassenaar

Tags

Het dunne VliesjeS.V. WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top