Skip to content

Inschrijving Sport en Speldagen en Poldercross in aantocht!

5 maart 20182 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 10 maart is het weer zover. De inschrijving voor de 23ste Sport en Speldagen en alweer de 6de Poldercross staan op het programma! Van 10:00 tot 11:30 kan er op Scouting van Woesik, van Duijvenvoordelaan 560, weer worden ingeschreven voor de verschillende groepen. Let op, dit kan uitsluitend op 10 maart en uitsluitend binnen eerder genoemde tijden. Wees er dus op tijd bij! Voor de inschrijfformulieren en meer informatie over de Sport en Speldagen kunt u terecht op www.spelenderwijswassenaar.nl.

Alle stafleden zijn alweer keihard aan de slag om voor alle basisschool kinderen van Wassenaar een spectaculair programma in elkaar te zetten. Het thema dit jaar is Piraten en dat zal vast en zeker te zien zijn in de programma’s. Uiteraard zullen vaste onderdelen als duiken(bonken) en de survivaltochten(pinkies en stuiters) ook dit jaar niet ontbreken. Genoeg spanning en avontuur dus weer voor alle groepen!

Speciale aandacht voor onze oudste en misschien wel meest onbekende groep. De Megabonken bestaan intussen al een hele tijd en is voor alle jongens en meisjes uit de 1ste tot en met 3de klas middelbare school. Voor deze groep wordt ook ieder jaar een mooi programma bedacht. Een kleine greep uit afgelopen jaren: Wildwaterbaan bij Dutch Water Dreams, Klimmen en Pijl en Boog Schieten bij Green Adventures in Duinrell, Golf en Squashles bij Dekker Sport en klimmen of zeilen op de Vlietlanden. Ook dit jaar worden er weer nieuwe onderdelen bedacht! Voor de Megabonken is er ook de mogelijkheid om alvast een dagje mee te draaien als leiding. Vind je dit leuk of heeft u een zoon/dochter voor wie dit helemaal goed klinkt? Inschrijven dan!

Naast ruim 100 vrijwilligers (leiding) hebben we vaak nog extra hulpouders nodig voor begeleiding van spelletjes, wassen van shirts en dergelijke hand-en-span diensten. Heeft u interesse om als hulpouder te fungeren, dan kan u dit tijdens het inschrijven aangeven!

Tags

InschrijvenSpelenderwijsWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top