Skip to content

Huttenbouwen tijdens inschrijving sport- en speldagen

6 maart 20182 minute read

Wassenaar – Aanstaande zaterdag van 9.30-12.00 uur mag jij jouw eigen hut bouwen op het terrein van Scouting Van Woesik. Je mag uiteraard ook samen met je vrienden een hut maken. En er zijn veel meer kinderen zoals jij! Ze zoeken allemaal een leuk maatje. Er liggen pallets en veel hout op je te wachten. Neem je eigen hamer mee en de leiding van Scouting Van Woesik zorgt voor de rest. Laat je vader of moeder een inschrijfformulier downloaden om jou in te schrijven voor de sport- en speldagen of de wassenaarse Poldercross. Informatie hierover vind je op www.spelenderwijswassenaar.nl.

Tussendoor houden we natuurlijk even pauze. Dan krijg je wat te drinken en mag je marshmallows bakken op een kampvuur. Onder begeleiding mag je natuurlijk ook helpen een kampvuur te maken. Ook kun je jezelf uitleven op de survivalbaan op en rond het terrein. Test je kracht en je lenigheid. We hebben al meer dan 50 aanmeldingen voor het huttenbouwen, dus je bent zeker niet alleen. Zorg dat je er om 9.30 uur met je hamer bent en meld je ter plekke even bij de leiding van Scouting Van Woesik. Zij lopen op het veld rond. Informatie over Scouting Van Woesik vind je op www.vanwoesik.com.

Tags

Spelenderwijsvan WoesikWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top