Skip to content

Douwe Egberts puntenactie levert ruim 800 pakken koffie op voor de Voedselbank

8 maart 201833 second read

Wassenaar – De zesde editie van de Douwe Egberts waardepuntenactie heeft landelijk maar liefst 90.000 pakken D.E Aroma Rood opgeleverd voor de voedselbanken.

De Lionsclubs en de voedselbanken in het hele land hebben afgelopen december waardepunten ingezameld in winkels, supermarkten, bibliotheken, kerken,scholen en andere locaties in diverse gemeenten. In totaal werden bijna 44 miljoen punten verzameld. Aan de enorme hoeveelheid punten voegde Douwe Egberts nog 20% toe, waardoor in totaal 90.000 pakken D.E Aroma Rood konden worden uitgereikt aan Voedselbanken Nederland.

De koffie wordt vanuit Rotterdam verdeeld over alle voedselbanken die aan de waardepuntenactie hebben deelgenomen. Door de Wassenaarse voedselbank werden 402.422 punten ingezameld die omgerekend goed zijn voor ruim 800 pakken koffie.

Tags

VoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top