Skip to content

Echte Liefde in Theater Warenar

12 maart 20182 minute read

Wassenaar – Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou spelen op zaterdag 17 maart Echte Liefde in Theater Warenar. Het is een hilarische voorstelling die losjes gebaseerd is op Absolutely Fabulous. Absurdische scènes en muzikale hoogstandjes wisselen elkaar af. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou, gelauwerd in toneel en cabaret, brengen samen een absurdistische en muzikale theatervoorstelling. Een hilarische avond, schaamteloos geïnspireerd op Absolutely Fabulous en hun knettergekke leven. Twee wereldwijven in een gloednieuwe cabaretkomedie. De eindregie is in handen van Marije Gubbels, freelance regisseur en schrijver van tragi-komisch (muziek)theater voor jong en oud. (o.a. voor Sonnevanck, tgBloodyMary en Bos Theaterproducties)

Actrice Lieneke Le Roux kennen we o.a. van de films Broos (Gouden Kalf) en Brozer, de tv-series B.A.B.S., Ik ook van jou en theaterproducties als Powervrouwen, Zadelpijn en ander damesleed, De ontdekking van de hemel en Pippi Langkous (Musical Award). Cabaretière Mylène d’Anjou maakte verschillende soloprogramma’s, stond op het toneel met Powervrouwen, Grease, MAMMA MIA! en Ciske de Rat en is verder o.a. bekend van de tv-serie Komt een man bij de dokter.

Terwijl de wereld om hen heen in een razend tempo verandert, doen de dames er alles aan om dat tempo bij te benen en liggen ze op ramkoers met de Cloud, de jeugd en hun sociale leven. Op hartverscheurende en humoristische wijze zien we hun verwoede pogingen op zoek naar zingeving en liefde. Met de moed der wanhoop en met tomeloze energie wordt er sans gène gezongen, gedanst, gevochten, getroost en liefgehad. Een feest van herkenning voor alle vrouwen (en hun mannen)!

Kaartverkoop
U kunt genieten van Echte Liefde op zaterdag 17 maart in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 20,- en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Tags

Echte LiefdeWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top