Skip to content

Scouting Willibrord collecteert voor Jantje Beton

13 maart 201842 second read

Wassenaar – Al vele jaren lopen leden en stafleden van Scouting Willibrord collecte voor Jantje Beton. Jantje Beton is het goede doel om kinderen meer speelruimte en meer speeltijd te geven.

Met collecteren voor Jantje Beton vangt Scouting Willibrord twee vliegen in één klap. Er wordt een goed doel gesteund en daarnaast mag Scouting Willibrord een deel van de opbrengst houden om zelf een uitdagend spelprogamma aan te bieden.

Ook hebben scouting Willibrord en scouting Wassenaar van Obdam enige tijd geleden besloten om te kijken of ze samen als nieuwe scouting groep verder kunnen. Hierbij hopen beide scouting groepen samen een sterkere vereniging te vormen. Daarbij wordt ook nagedacht over de financiering van toekomstige huisvesting en een bijdrage vanuit de collecte is daarbij meer dan welkom.

Namens scouting Willibrord en Jantje Beton willen we dan ook iedereen bedanken voor zijn bijdrage.

Tags

Jantje BetonWassenaarWillibrord
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top