Skip to content

VVD (lijst 1) stelt graag Laurens van Doeveren aan u voor

13 maart 20182 minute read

Wassenaar – VVD (lijst 1) stelt graag Laurens van Doeveren aan u voor. Laurens is 32 jaar en werk bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan de stabilisatie van Libië.

“Binnen de VVD ben ik al enige tijd actief. Zo heb ik een aantal jaar gewerkt met Kamerleden en Europarlementariërs aan een vrijere woningmarkt, solide overheidsfinanciën en minder CO²-uitstoot in Europa. Het leuke en uitdagende aan dat werk is dat je niet alleen over problemen en oplossingen praat, maar dat je ook echt zaken voor elkaar kunt krijgen. Doen.

Die opgedane kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor mooi en zelfstandig Wassenaar! Hoewel Wassenaar een ontzettend fijn dorp is om te wonen, zijn er nog genoeg zaken die we kunnen verbeteren. Namelijk;

Vlot van A naar B. Ik ben één van de vele Wassenaarders die elke dag het dorp in en uit gaat met de bus, fiets en af en toe de auto. Door de toenemende drukte loopt het verkeer in en rond Wassenaar steeds verder vast. Met het opknappen van het Rozenplein en een extra afslag op de Maaldrift voor de Rijnlandroute kan nu worden begonnen. Ook moet Wassenaar echt werk gaan maken van een tunnel onder de Rijksstraatweg.Een meedenkende gemeente. Een gemeente die beter meedenkt met huiseigenaren, vrijwilligers en ondernemers. De criteria voor vergunningen moeten duidelijker zijn en de gemeente moet meedenken waar dat kan. Ik vind het ook niet uit te leggen waarom de leges voor een bouwvergunning in Wassenaar veel hoger zijn dan exact dezelfde vergunning in bijvoorbeeld Leiden. Huiseigenaren en ondernemers moeten niet onnodig op kosten worden gejaagd als zij hun huis, winkel of bedrijfspand willen verbouwen. Een levendig dorp. Het is belangrijk dat Wassenaar aantrekkelijk blijft voor starters en gezinnen. Daartoe kunnen het centrum en de Langstraat nog aantrekkelijker worden gemaakt. Wassenaars groen beter moeten we goed onderhouden en de afvalbak weer elke week laten ophalen.

Zo kunnen we Wassenaar nog een stukje mooier maken voor jong en oud. Ik hoor graag uw suggesties of opmerkingen om mee aan de slag te gaan op LaurensVoorWassenaar@gmail.com
Met een frisse blik en enthousiasme wil ik graag als raadslid aan de slag!”

Tags

GR2018VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top