Skip to content

HartvoorWassenaar en de verkiezingspubquiz

14 maart 20182 minute read

Wassenaar – HartvoorWassenaar is er voor de Wassenaarder, altijd en onvoorwaardelijk. Het belang van de Wassenaarder en Wassenaar zijn voor ons onlosmakelijk verbonden aan onze partij. De vele leden hebben grote inbreng, maar HartvoorWassenaar ontvangt ook vele berichten van Wassenaarders en mensen die de artikelen die wij schrijven zeer waarderen. Dit vinden wij bijzonder prettig en het stimuleert ons. Ook de vele achtergrondverhalen zijn voor ons belangrijk en daar kunnen we heel wat mee.

De verkiezingspubquiz
U vraagt zich wellicht af, wat is dat nou weer. Om alvast in de stemming te komen voor de verkiezingen organiseert Hart voor Wassenaar een pubquiz. Een Pubquiz over Wassenaar en de politiek! Op maandag 19 maart om 20.00 uur zal de eerste vraag van de verkiezingsquiz van Hart voor Wassenaar worden gesteld in Cafe Rooie Cor aan de Oostdorperweg 35. De quiz wordt gemaakt door en voor Wassenaarders, dit betekent dat u allerlei vragen kunt verwachten over de lokale initiatieven, bestaand en gemaakt beleid en over Wassenaar. En de vragen zullen niet allemaal “politiek correct” zijn. Wij nodigen graag iedereen uit om mee te doen aan deze quiz.

Deelname is gratis en uw ontvangt van ons een drankje. De hapjes worden u aangeboden door Cafe Rooie Cor. Tevens zijn er leuke prijzen te winnen, welke worden aangeboden door enkele Wassenaarse ondernemers.
Voor de duidelijkheid:
Wat? HartvoorWassenaar Verkiezingspubquiz over Wassenaar
Voor wie? Alle Wassenaarders en hun gasten.
Waar? Cafe Rooie Cor in de Haven (Oostdorperweg 35)
Aanvang? Aanwezig zijn vanaf 19.45 uur (voor instellen mobiele telefoon)
Start / Einde Stipt 20.00 uur eerste vraag. Om 22.00 uur worden de prijzen uitgereikt.

Aanmelden? U kunt zich op voorhand aanmelden voor de quiz, dit kan via quiz@hartvoorwassenaar.nl, op de avond zelf kunt u zich ook aanmelden. Advies is om uiterlijk 19.45 uur aanwezig te zijn voor het instellen van de telefoon.

Voor deelname heeft u een smart Phone (mobiele telefoon met apps) nodig,want u moet een app op uw telefoon zetten om in te loggen. U kunt deelnemen als team, persoon of natuurlijk als politieke partij, alles mag.

Wij kijken uit naar een gezellige avond en hopen u allen te ontmoeten op maandag 19 maart om 19.45 uur. De inloop is van af 19.00 uur.

Hartvoor Wassenaar, Hans Mulder
Solide, voor een dorp in balans

Tags

GR2018HVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top