Skip to content

HEINEKEN Nederland reikt Gouden Tapknop uit aan Rickies Feest

14 maart 20182 minute read

Wassenaar – Rickies Feest uit Wassenaar wint de jaarlijkse Gouden Tapknop en mag zich de beste horecazaak van 2017 uit de regio Zuid-Holland Noord noemen. De Gouden Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Rick Remmerswaal, eigenaar van Rickies Feest, nam de prijs in ontvangst.

Beleving van de gast staat centraal
Rick Remmerswaal is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor Rickies Feest en reageert: “Fantastisch dat we hebben gewonnen! Voor ons is het winnen van de Gouden Tapknop echt een blijk van waardering en de kroon op een mooi jaar. Mede dankzij het Goed Getapt programma, blijven wij als team altijd gestimuleerd onze gasten de beste ervaring te bieden en de beleving van de gast centraal te stellen. Geweldig dat dit met deze prijs wordt bevestigd!”

De uitreiking van de Gouden Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken, Rickies Feest heeft dit jaar laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Gouden Tapknop. Een prestatie om trots op te zijn,” aldus Younice van den Berg, accountmanager van HEINEKEN Nederland.

De Zilveren Tapknop is uitgereikt aan Hotel Chariot uit Aalsmeer en Wings Food & Drinks uit Schiphol ging naar huis met de Bronzen Tapknop en met een Gouden Spatel. Daarnaast zijn er dit jaar Gouden Spatels uitgereikt voor de beste nieuwkomer, het beste terras, het beste eetcafé, het beste speciaal biercafé en de beste sportkantine.

Beste nieuwkomer: Brasserie Puck
Naast de uitreiking van de Gouden Tapknop wordt ieder jaar ook de beste nieuwkomer met een Gouden Spatel in het zonnetje gezet. Brasserie Puck in Buitenkaag, nieuw in het Goed Getapt kwaliteitsprogramma, heeft dit jaar de prijs voor beste nieuwkomer in de regio Zuid-Holland Noord in ontvangst mogen nemen. Coen van Dun, accountmanager van HEINEKEN Nederland voegt toe:“Brasserie Puck heeft een unieke locatie aan de ringvaart, met een authentieke, bruine sfeer. Ook al is het druk, de service lijdt er niet onder!”

Tags

HeinekenRickies FeestWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top