Skip to content

Scouting van Wassenaer van Obdam doet mee met NL doet

14 maart 201846 second read

Wassenaar – Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart werd er door veel vrijwilligers hard gewerkt tijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie van NL doet bij scouting van Wassenaer van Obdam (vWvO). Op vrijdag was er een delegatie van Lokaal Wassenaar actief op het terrein bij scouting vWvO, en werd er door wethouders Leo Maat en Freddy Blommers druk geverfd in de binnenruimte van het clubgebouw. Op zaterdag zijn vervolgens de leden zelf aan de slag gegaan, de leiding had er een leuk spel van gemaakt zodat het schoonmaken zeker geen straf was. Terug kijkend op het gehele weekend is er veel werk verricht. We willen daarom alle vrijwilligers bedanken die afgelopen weekend actief zijn geweest tijdens de jaarlijkse actie van NL doet.

Benieuwd naar wat scouting vWvO allemaal doet? Kijk dan op www.vwvo.nl voor meer informatie, of stuur een e-mail naar info@vwvo.nl. Op dit moment is er nog plek voor nieuwe leden binnen alle leeftijdsgroepen.

Tags

ScoutingvWvOWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top