Skip to content

Weer succesvol PJPJ concert in het Cultureel Centrum afgelopen zondagmiddag

14 maart 201839 second read

Wassenaar – In de goed gevulde Grote Zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten vond afgelopen zondagmiddag 11 maart 2018 het 7e PJPJ jazzconcert van dit seizoen plaats. Dit keer het Alba Careta Quintet met altsaxofonist Javier Campo als speciale gast. Met veel enthousiasme opende trompettiste/zangeres Alba de eerste set met een prachtige uitvoering van de jazzstandard ‘Have you met Miss Jones’ waarna Javier ook enkele standards, waaronder ‘Stablemates’, op een ontzettend muzikale en dynamische manier neerzette. Na de pauze prachtige composities van Alba Careta zelf van haar net uitgekomen cd ‘Origens’ met tenorsaxofonist Ukko Heinonen, pianist George Bereris, bassist Ignacio Santoro en drummer Guillermo Martin Vilana.

Een sfeerimpressie van het concert en meer info over PJPJ is te vinden op www.pjpj.nl. Het eerstvolgende jazzconcert is op zaterdag 14 april 2018 om 20:00 uur.

Tags

PJPJVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top