Skip to content

Bram van der Vlugt speelt in Theater Warenar

15 maart 20182 minute read

Wassenaar – Bram van der Vlugt is op zaterdag 24 maart te zien in Theater Warenar. Samen met Nettie Blanken, Bart Klever, Malou Gorter en Marco Koot speelt hij Mooi weer vandaag. Het stuk is geestig en ontroerend. Voorafgaand aan de voorstelling is er vanaf 19.30 uur een inleiding in de Persijnzaal. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Theater Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via www.warenar.nl.

In de tragikomedie Mooi weer vandaag van David Storey volgen we de gesprekken tussen vier mensen. Hun gesprekken gaan veelal over het weer en stokken voortdurend. Langzaamaan wordt duidelijk dat er met alle vier iets aan de hand is.

Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van deze toneelklassieker. Het is al jaren zijn wens om dit stuk op het toneel te brengen. Van der Vlugt: ‘Wat dit toneelstuk voor mij zo aantrekkelijk maakt, is dat het op een poëtische en dramatische manier heel gewone tekortkomingen van de menselijke omgang laat zien. Het is geestig en ontroerend. De lach om dingen die eigenlijk té erg zijn, is uiteindelijk een lach van herkenning.’

Regie: Bruun Kuijt. Met: Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Klever, Malou Gorter en Marco Koot.

‘Bram van der Vlugt beheerst feilloos het flardsgewijze taalgebruik’ – NRC****
‘Gewoon genieten van de acteurs die indrukwekkend precisiewerk leveren in een stuk dat voortdurend meandert tussen pijnlijk schrijnend en subtiel amusant.’ – De Telegraaf****
‘Dat alles wordt lichtvoetig en droogkomisch gespeeld: absurdisme light’ – Theaterkrant****
‘Fraai drama met ouderwets goed spel (…) en er valt ook veel te lachen.’ ‘Uiteindelijk gaat Mooi weer vandaag over tekortkomingen in menselijk contact en de tragiek van het ouder worden. De kracht zit hem in de spiegel die wordt voorgehouden.’ – Trouw****

Om 19.30 uur is er een inleiding op het stuk in de Persijnzaal

Kaartverkoop
U kunt genieten van Mooi weer vandaag op zaterdag 24 maart in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 26 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Tags

Bram van der VlugtWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top